Elektroniikkateollisuus

Elektroniikkateollisuus on kasvava innovatiivinen ja erikoistuva teollisuuden ala. Elektroniikkaa on kaikkialla, myös vaihtelevien ja vaativien olosuhteiden armoilla. Onkin erittäin tärkeää että herkät komponentit on suojattu hyvin, jotta niiden toiminta voidaan taata kaikissa tilanteissa.

Suojaushartsit, joita toimitamme elektroniikan valmistukseen, suojaavat herkkää elektroniikka ulkoisilta tekijöiltä ja voivat toimia samalla myös toiminnallisena osana tuotetta. On tärkeää että hartsi valitaan oikein sovelluksen mukaisesti, jotta voidaan varmistaa tuotteen kestävyys pitkällä aikavälillä. Myös soveltuvuus tuotantoprosessiin ja tuotantovälineisiin tulee ottaa huomioon.

Elektroniikkateollisuus

Miksi valita juuri meidät?

Laadukkaat elektroniikan suojaukseen tarkoitetut tuotteemme ovat toimivia ja testattu täyttämään tiukatkin vaatimukset esimerkiksi paloluokitusten suhteen. Meiltä löydät ratkaisut niin raideliikenteen, kuin kodintekniikankin tarpeisiin. Laadukkaat kapsulointihartsit ovat Kislingin ja Sika Advanced Resinsin valmistamia.

Toimitamme materiaaleille myös sopivat annostelulaitteet asiakkaan tarpeen mukaan räätälöitynä, joten tuotannon aloitus on helppoa.

Ota yhteyttä

Roni Jokipii myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö

Roni Jokipii

Alipainepumput, malli- ja työkalulevyt, rakenneliimat, elektroniikkahartsit, hunajakennot ja paneelit, venemaalit

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Lue lisää aiheesta

Yleinen

Uusi osoite tilauksille

Otimme käyttöön uuden sähköpostin tilauksille: orders@jacomp.fi. Pyydämme käyttämään osoitetta jatkossa tilauksiin ja toimituksiin liittyviin viesteihin.