Hunajakennopaneelit ja ydinaineet

Kevyillä kennolevyillä ja vaahtomaisilla ydinaineilla saadaan suuriinkin rakenteisiin keveyttä, säilyttäen kuitenkin erinomaiset mekaaniset ominaisuudet. Tällaisia vaativia sovelluksia löytyy esimerkiksi laivanvalmistuksesta, raideteollisuudesta, ajoneuvoteollisuudesta sekä rakennusteollisuudesta. Tarjoamme italialaisen CEL Componentsin sekä Maricellin valmistamat hunajakennoytimet, hunajakennopaneelit, kerroslevyt ja vaahtoydinmateriaalit

Jacomp tuotteet

Hunajakennoytimet

Yleisin kennoydinmateriaali on alumiini. Alumiinihunajakenno on kevyt, kustannuksiltaan järkevä materiaali hyvillä mekaanisilla ominaisuuksilla: mm. keveys, jäykkyys ja palonkesto. Alumiinihunajakennoa käytetään esimerkiksi ajoneuvoteollisuudessa, rakennusteollisuudessa, kivipintojen tukena, kerroslevyrakenteiden ytimenä sekä laser- ja vesileikkauksen alustamateriaalina.

Nomex-hunajakennot on valmistettu aramidipaperista ja kuumuutta kestävästä fenolihartsista. Tuloksena on erittäin kevyt, vahva materiaali. Nomex tarjoaa erinomaisen sähköneristyksen. Sitä käytetään esim. ilmailu- ja avaruusteollisuudessa, kilpa-autoissa sekä muussa kuljetusvälineteollisuudessa.

Polypropyleenilla on erinomainen kemikaalien kesto ja se soveltuu hyvin myös aggressiiviseen ympäristöön. PP-hunajakennoa voidaan käyttää myös kerroslevyrakenteiden ydinaineena sekä vesileikkauksen alustamateriaalina.

Polykarbonaatti-hunajakenno (PC) on termoplastinen materiaali, jota käytetään erityisesti ilmavirtauksen ohjaamiseen ja suuntaamiseen jääkaapeissa, puhdastiloissa, tuulitunneleissa ja testikammioissa sekä diffuusoreina valaistuksessa.

Hunajakennopaneelit

Hunajakennopaneelien rakenne koostuu ohuista pintalevyistä, jotka on liimattu kiinni välissä olevaan hunajakennoytimeen. Näin valmistettu levy on erittäin jäykkä, mutta samalla mahdollisimman kevyt. Paneelit valmistetaan asiakaskohtaisesti valitsemalla levyyn oikeat materiaalit niin teknisesti kuin ulkonäöllisesti. Vaihtoehdot ovat lähes rajattomat ja levyt voidaan toimittaa myös asennusvalmiina pakettina piirustusten mukaan.

Kerroslevypaneelit eri materiaaliyhdistelmillä soveltuvat lukuisiin käyttötarkoituksiin. Paneeleita käytetään mm. laivanrakennuksessa, sekä ajoneuvo- ja rakennusteollisuudessa. Sovelluksia ovat esimerkiksi väliseinät, katot, lattiat, ovet, sisustus, verhoukset sekä monenlaiset visuaaliset elementit. Levyt on sertifioitu moniin eri käyttösovelluksiin.

PVC-vaahto

PVC -vaahtolevyjä käytetään ydinaineena mm. kuljetusvälineteollisuudessa, tuulivoimaloissa sekä urheiluvälinevalmistuksessa. Vaahtolevyillä on erinomainen jäykkyyden ja keveyden suhde, hyvä iskunkesto ja vedenkesto, erinomaiset lämmöneristysominaisuudet, alhainen hartsin imeytyminen sekä hyvä rasituksen kesto. PVC on itsestäänsammuva materiaali ja sillä on hyvät paloluokitukset. Saatavilla myös PET- ja PIR-vaahtolevyt.

Ota yhteyttä

Roni Jokipii myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö

Roni Jokipii

Alipainepumput, malli- ja työkalulevyt, rakenneliimat, elektroniikkahartsit, hunajakennot ja paneelit, venemaalit

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Tutustu valmistajiin