Komposiittiteollisuus

Komposiitit mahdollistavat nykyaikaisten keveiden ja kestävien tuotteiden valmistamisen. Komposiitti valitaan valmistusmateriaaliksi kun muiden materiaalien ominaisuudet eivät riitä vastaamaan korkeisiin vaatimuksiin suorituskyvyn, painon ja jäykkyyden suhteen. Komposiitit ovat hyvä valinta myös korroosionkestoa vaativissa paikoissa.

Komposiittien käyttö on yleistä muun muassa urheilu- ja harrastevälineissä, kulkuvälineissä, tuulivoimalan siivissä sekä putkistoissa ja säiliöissä. Komposiittien käyttö laajenee uusiin sovelluksiin kun muiden materiaalien suorituskyky ei enää riitä.

Komposiittituotanto on perinteisesti hyvin hidasta ja käsityövaltaista, usein pieniin sarjoihin keskittynyttä valmistusta. Kuitenkin komposiittien käyttöönotto massatuotteissa on vaatinut uusien pitkälti automatisoitujen ja nopeiden tuotantomenetelmien kehittämistä. Näin ollen komposiitit ovat nykyään mukana meidän kaikkien jokapäiväisessä elämässä – kevyesti ja kestävästi.

Komposiittiteollisuus ruiskutus

Miksi valita juuri meidät?

Olemme toimineet komposiittiteollisuudessa jo 20 vuoden ajan seuraten alan kehitystä ja materiaaleja. Vahvuutemme on materiaalien syvällinen ymmärrys myös käytännön kokemuksen kautta. Materiaalivalikoimamme komposiittiteollisuudelle on erittäin laaja ja pystymmekin toimittamaan komposiittituotantoon kattavasti niin laitteet kuin materiaalitkin.

Ota yhteyttä kun tarvitset ratkaisuja komposiittivalmistukseen!

Jukka Alkkiomäki Toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja, materiaalimyynti

Jukka Alkkiomäki

Komposiittimateriaalit, prototyyppihartsit, muottisilikonit, elastomeerit, mallipastat, valuhartsit

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Lue lisää aiheesta

Yleinen

Kesän 2024 aikataulut

Palvelemme kesällä normaalisti joka arkipäivä. Pyydämme asiakkaitamme kuitenkin varautumaan alkusyksyn tuotetarpeisiin etukäteen tehtaiden lomien vuoksi.
Yleinen

Uusi osoite tilauksille

Otimme käyttöön uuden sähköpostin tilauksille: orders@jacomp.fi. Pyydämme käyttämään osoitetta jatkossa tilauksiin ja toimituksiin liittyviin viesteihin.