Laiva- ja veneteollisuus

Laiva- ja veneteollisuus on Suomessa merkittävä teollisuuden haara jakautuen raskaaseen telakkatoimintaan ja tästä selvästi eroavaan huvivenevalmistukseen. Suomessa erittäin pitkän historian omaava teollisuudenala työllistää telakoiden ja venevalmistajien lisäksi suuren määrän alihankkijoita.

Laivateollisuudessa projektit ovat valtavia monimutkaisia kokonaisuuksia, joiden valmistus on tarkkaan aikataulutettu eri osapuolten kesken. Laivoissa käytettävien materiaalien tulee kestää äärimmäisiä olosuhteita ja materiaalien valinnassa tulee ottaa huomioon vallitsevat säädökset mm. paloluokitusten suhteen (IMO MED).

Huvivenevalmistus on selvästi laivateollisuudesta erillään oleva kokonaisuus, ja vaikka niistä on löydettävissä yhtäläisyyksiä, ovat muun muassa käytettävät materiaalit ja tuotantotekniikat yleensä erilaisia. Venevalmistuksessa voidaan hyödyntää uudenaikaisimpia tuotantotekniikoita tai ne voidaan valmistaa vanhalla tavalla perinteitä kunnioittaen. Jokaisessa tavassa, on tärkeää hallita käytettävät materiaalit. Materiaalimme ovat käyttötarkoitukseen sertifioituja (Lloyd).

Laiva- ja veneteollisuus

Miksi valita juuri meidät?

Toimitamme laajan materiaalivalikoiman sekä laivateollisuuden että veneenvalmistuksen tarpeisiin. Olemme monesti mukana alihankintaketjun eri vaiheissa ymmärtäen kokonaisuuksia. Kokemuksemme koko ketjun vaiheista sekä hyvä yhteys valmistajiin tarjoavat asiantuntevan näkemyksen materiaalivalintoihin.

Ota yhteyttä

Roni Jokipii myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö

Roni Jokipii

Alipainepumput, malli- ja työkalulevyt, rakenneliimat, elektroniikkahartsit, hunajakennot ja paneelit, venemaalit

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Lue lisää aiheesta

Yleinen

Kesän 2024 aikataulut

Palvelemme kesällä normaalisti joka arkipäivä. Pyydämme asiakkaitamme kuitenkin varautumaan alkusyksyn tuotetarpeisiin etukäteen tehtaiden lomien vuoksi.
Yleinen

Uusi osoite tilauksille

Otimme käyttöön uuden sähköpostin tilauksille: orders@jacomp.fi. Pyydämme käyttämään osoitetta jatkossa tilauksiin ja toimituksiin liittyviin viesteihin.