Yleinen

Uusi osoite tilauksille

Olemme ottaneet käyttöön uuden sähköpostiosoitteen tilauksia varten. Lähetäthän jatkossa tilauksesi osoitteeseen orders@jacomp.fi. Tästä osoitteesta vastaamme myös mm. tilausten aikatauluihin ja toimituksiin liittyviin kyselyihin.

Lähettämällä tilauksesi orders@jacomp.fi -osoitteeseen varmistat, että tilaus tulee ajallaan hoitoon. Meillä on ajoittain useampia henkilöitä hoitamassa tilauksia ja tähän osoitteeseen lähetetyt tilaukset tulevat aina paikalla olevan henkilön tietoon. Erityisesti loma-aikaan on tärkeää käyttää tätä yhteistä osoitetta.

Voit tehdä tilauksen tuttuun tapaan myös puhelimitse suoraan omalle myyjällesi. Sähköpostitilaukset pyydämme kuitenkin lähettämään vähintään kopiona osoitteeseen orders@jacomp.fi.

Aamulla vastaanotetut tilaukset saadaan pääsääntöisesti saman päivän aikana toimitukseen, jos tuotteita on heti varastossa. Pyrimme vastaamme kaikkiin tilauksiin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Muut yhteydenotot

Kun kyse on tuotevalinnoista, teknisistä kysymyksistä ja tarjouspyynnöistä, ota yhteyttä omaan tuttuun myyjään tai laita viestiä osoitteeseen jacomp@jacomp.fi, josta ohjaamme viestin oikealle henkilölle. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alta. Puhelimitse saat meidät totta kai myös kiinni.

Jätä yhteydenottopyyntö niin olemme pian yhteydessä