Prototyyppivalmistus

Prototyyppien valmistusta tehdään uuden tuotteen suunnittelu- ja testausvaiheessa. Prototyypillä halutaan saada selville tuotteen ulkonäkö, materiaalivalinta tai testata esimerkiksi toiminnallisuutta. Prototyyppejä valmistetaankin mitä erilaisemmilla tavoilla monista eri materiaaleista.

Viime vuosien aikana prototyyppivalmistuksessa on alettu käyttää runsain määrin 3D-tulostusta, jolla saadaan aikaan prototyyppejä nopeasti ja kustannustehokkaasti eri materiaaleista ilman suurta aloituskustannusta. 3D-tulostuksen lisäksi prototyyppejä valmistetaan myös monilla muilla menetelmillä, kuten esimerkiksi hartsivaluilla tai koneistamalla.

Miksi valita juuri meidät?

Jacomp tarjoaa kattavan valikoiman teknisiä valuhartseja RIM- ja alipainevalukäyttöön, joilla voidaan tuottaa erittäin hyvin kestomuoveja simuloivia toimivia prototyyppejä keskisuureen sarjakokoon saakka. Kun valmistettavat sarjat eivät ole suuria, voidaan näitä tekniikoita käyttää myös varsinaiseen valmistukseen.

Alan johtavilla materiaaleilla ja pitkällä asiantuntemuksellamme pystymme tarjoamaan asiakkaille parhaat vaihtoehdot prototyyppien valmistukseen. Materiaaliemme edut tulevat esiin alhaisissa aloituskustannuksissa ja prototyyppien korkeassa laadussa.

Ota yhteyttä

Toimitusjohtaja, materiaalimyynti

Jukka Alkkiomäki

Epoksihartsit, muottisilikonit, elastomeerit, valuhartsit

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.