Jacomp henkilöstö

Jacomp lyhyesti

Jacomp – materiaaliratkaisuja

Jacomp on edistyksellisten materiaalien maahantuoja ja asiantuntija 15 vuoden kokemuksella. Tuotevalikoimamme painottuu erikoistuneisiin teollisuuden tuotantomateriaaleihin ja niihin liittyviin laitteisiin. Laajalla valikoimalla ja osaamisellamme pystymme toimittamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

Olemme täysin kotimainen yritys ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen sekä Baltian maat. Monipuolinen tuotevalikoima omassa varastossamme mahdollistaa erittäin nopeat ja oikea-aikaiset toimitukset.

Korkealuokkaiset tuotteemme tulevat huolellisesti valituilta valmistajilta pääasiassa Euroopasta.


Toiminta-ajatuksemme

Jacompin ydinajatuksena on tarjota asiakkaalle paras mahdollinen ratkaisu kulloiseenkin tilanteeseen. Meiltä saat asiantuntevaa apua laadukkaiden, käyttökohteeseen soveltuvien materiaalien valintaan.

Kehitämme valikoimaamme jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan parhaat mahdolliset materiaalit ja kattavan tuotepaletin helposti saman katon alta. Huomioimme ympäristöarvoja tarjoamalla kestäviä, laadukkaita ratkaisuja sekä tuomalla valikoimiimme myös biopohjaisia ja ympäristölle turvallisempia tuotteita.

Asiakas keskiössä

Erinomainen palvelu tarkoittaa Jacompilla nopeaa reagointia, pitkäaikaisten suhteiden luomista ja asiantuntevaa materiaalikonsultointia. Toimintamme keskiössä on asiakkaasta huolehtiminen – meille on tärkeää että asiakkaamme menestyvät.

Asiakkaat ovat Jacompin toimintaan tutkitusti erittäin tyytyväisiä. Jacompin toiminnassa arvostetaan erityisesti toimitusvarmuutta, myyntihenkilöiden asennetta, erinomaista yhteistyötä ja joustavuutta sekä tuotteiden laatua. Asiakkaidemme skaala ulottuu aina kansainvälisistä teollisuusyrityksistä pieniin startupeihin.