Ajankohtaista

15.9.2021

SikaBlock M600 ja M700 uudistuivat

Mallilevyt SikaBlock M600 ja M700 ovat uudistuneet. Uudet M600N ja M700N -levyt ovat väriltään identtiset ja niiden ominaisuuksia on kehitetty entisestään.
7.6.2021

Palvelemme kesällä normaalisti

Jacomp palvelee kesän ajan normaalisti ja lähetämme tilaukset päivittäin. Ilmoitathan meille alkusyksyn materiaalitarpeistanne mahdollisimman ajoissa.
24.5.2021

Uudistimme Materialshop.fi -verkkokaupan

Julkaisimme uuden version Jacompin ylläpitämästä Materialshop.fi-verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen kauppaan! www.materialshop.fi
12.2.2021

Uutuus: DVP alipainepumput

Tuotetarjontamme täydentyy DVP:n laadukkailla alipainepumpuilla. DVP:n valikoimasta löydät pumput lähes kaikkiin teollisuuden tarpeisiin.
4.12.2020

Sikan tuotenimissä muutoksia

Sikan hartsituotteet kulkevat jatkossa SikaBiresin -nimellä. Muutos kohdistuu erityisesti vanhoihin Axsonin tuotenimiin, jotka nyt yhtenäistetään Sikan nimikkeistön mukaisiksi.
30.11.2020

Vuodenvaihteen toimitukset

Jacomp palvelee lähtökohtaisesti joka arkipäivä joulu- ja tammikuussa. Monet toimittajistamme ovat kiinni vuodenvaihteessa, mikä saattaa vaikuttaa tuotteiden saatavuuksiin vuoden lopussa ja tammikuussa. Suosittelemme ilmoittamaan tuotetarpeista mahdollisimman pian.
2.11.2020

Dekumed annostelulaitteet Jacompilta

Räätälöidyt annostelulaitteet lähes kaikkien Jacompin toimittamien materiaalien sekoitukseen ja annosteluun, aina pienestä pöytämallin koneesta suuriin teollisiin automaattiratkaisuihin.
30.3.2020

Palvelemme normaalisti poikkeustilanteen aikana

Palvelemme asiakkaitamme normaalisti koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana. Varastossa on saatavilla tuotteita ja täydennämme varastojamme tavalliseen tapaan. Lähetämme tuotteita varastolta päivittäin. Mahdolliset kuljetusviiveet kannattaa huomioida ja ennakoida tilauksia.
15.11.2019

Palosuojatut materiaalit raideliikenteeseen

Sika Advanced Resinsin valmistamat eurooppalaisen DIN EN 45545-2 -standardin mukaiset tuotteet raideliikenteen kulkuneuvojen valmistukseen. Palosuojatut materiaalit mm. liimaukseen, elektroniikan suojaukseen, osien valmistukseen RIM-tekniikalla sekä reunaprofiilien valuihin.