Annostelulaitteet ja tarvikkeet

Saat meiltä juuri oikeat tarvikkeet ja laitteet materiaaliemme annostelua varten aina satunnaisesta käytöstä teolliseen mittakaavaan.

Annostelulaitteet

2-komponenttisten materiaalien teollinen käyttäminen vaatii sekoittamiseen ja annosteluun asianmukaiset laitteet. Laadukkailla laitteilla sekoitus tehdään oikeassa suhteessa ja annostelu onnistuu tarvittaessa automaattisesti ohjelmoituna. Oikein valituilla laitteilla tuotanto on tehokasta ja lopputuote laadukas.

Dekumedin sekoitus- ja annostelulaitteet valmistetaan asiakaskohtaisesti räätälöidysti, jolloin varmistetaan yhteensopivuus asiakkaan prosessiin ja materiaaleihin. Laiterakenne mahdollistaa myös koneen jatkoräätälöinnin käytön ja aineiden muuttuessa. Saatavilla myös käytetyt laitteet. Laitteet valmistetaan Saksassa.

Sekoitus- ja annostelulaitteita on saatavilla esimerkiksi elektroniikan suojaushartseille, komposiittiepokseille, mallipastalle, 2-komponenttiliimoille sekä muottisilikoneille.

Liimaustarvikkeet

2-komponenttisten liimojen annostelu vaatii aina liima-annostelijan ja sekoituskärjen, jossa komponentit sekoittuvat keskenään oikeassa suhteessa. Satunnaiseen käyttöön tarjoamme manuaaliset annostelijat, ja teollisiin sovelluksiin löydät valikoimastamme laadukkaat pneumaattiset annostelijat, jotka helpottavat ja nopeuttavat liimausta samalla tehostaen tuotantotyötä.

Ota yhteyttä

Jukka Alkkiomäki Toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja, materiaalimyynti

Jukka Alkkiomäki

Komposiittimateriaalit, prototyyppihartsit, muottisilikonit, elastomeerit, mallipastat, valuhartsit

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Tutustu valmistajiin