Mallin ja muotin valmistus

Mallin ja muotin valmistus on tyypillistä alihankintateollisuutta ja palvelee erilaisien yrityksien tarpeita. Tarkkaa käsityötaitoa edelleen vaativa ala on nykyään pitkälti automatisoitunut 3D-mallintamisen, CNC-koneiden ja 3D-tulostimien myötä. Myös erilaiset vaihtoehdot saman työn tekemiselle ovat lisääntyneet.

Materiaalivalinnat mallien ja muottien valmistukseen tehdään tarvittavien ominaisuuksien perusteella. Esimerkiksi joidenkin näköismallien tekemiseen käytetään kevyitä, helposti viimeisteltäviä vaahtoja, kun taas valimomuottien tulee kestää tuhansien kaavausten sarjoja, jolloin materiaalin tulee olla erittäin kestävä ja järeä työstölevy.

Mallin ja muotin valmistus koneistettu mallilevy

Miksi valita juuri meidät?

Pitkän kokemuksemme avulla pystymme valitsemaan asiakkaan kanssa oikeat materiaalit oikeaan työhön. Vaikka työ olisikin tehtävissä monella tapaa, materiaalivalinnalla voi olla merkittävät vaikutukset työmäärään, laatuun ja kustannuksiin.

Tarjoamamme materiaalit edustavat alan ehdotonta kärkeä ja toimivat referenssinä monille muille. Markkinoiden johtavilla malli- ja muottituotteilla myös itse lopputuotteen laatu on paras mahdollinen.

Ota yhteyttä kun etsit ratkaisuja mallin ja muotin valmistukseen!

Jukka Alkkiomäki Toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja, materiaalimyynti

Jukka Alkkiomäki

Komposiittimateriaalit, prototyyppihartsit, muottisilikonit, elastomeerit, mallipastat, valuhartsit

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Lue lisää aiheesta

Yleinen

Uusi osoite tilauksille

Otimme käyttöön uuden sähköpostin tilauksille: orders@jacomp.fi. Pyydämme käyttämään osoitetta jatkossa tilauksiin ja toimituksiin liittyviin viesteihin.