Mallin ja muotin valmistus

Mallin ja muotin valmistus on tyypillistä alihankintateollisuutta ja palvelee erilaisien yrityksien tarpeita. Tarkkaa käsityötaitoa edelleen vaativa ala on nykyään pitkälti automatisoitunut 3D-mallintamisen, CNC-koneiden ja 3D-tulostimien myötä. Myös erilaiset vaihtoehdot saman työn tekemiselle ovat lisääntyneet.

Materiaalivalinnat mallien ja muottien valmistukseen tehdään tarvittavien ominaisuuksien perusteella. Esimerkiksi joidenkin näköismallien tekemiseen käytetään kevyitä, helposti viimeisteltäviä vaahtoja, kun taas valimomuottien tulee kestää tuhansien kaavausten sarjoja, jolloin materiaalin tulee olla erittäin kestävä ja järeä työstölevy.

Miksi valita juuri meidät?

Pitkän kokemuksemme avulla pystymme valitsemaan asiakkaan kanssa oikeat materiaalit oikeaan työhön. Vaikka työ olisikin tehtävissä monella tapaa, materiaalivalinnalla voi olla merkittävät vaikutukset työmäärään, laatuun ja kustannuksiin.

Tarjoamamme materiaalit edustavat alan ehdotonta kärkeä ja toimivat referenssinä monille muille. Markkinoiden johtavilla malli- ja muottituotteilla myös itse lopputuotteen laatu on paras mahdollinen.

Ota yhteyttä

Myyntipäällikkö

Ari Arjala

Malli- ja työkalulevyt, muottihartsit, mallipastat

Toimitusjohtaja, materiaalimyynti

Jukka Alkkiomäki

Epoksihartsit, muottisilikonit, elastomeerit, valuhartsit

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Lue lisää aiheesta