Liimat - hiilikuidun liimaus
Tuoteuutuus

Uutuus Jacompilla – Kisling metakrylaattiliimat

Liimojen valikoimamme on laajentunut sveitsiläisen Kislingin huippulaadukkailla rakenteellisilla liimoilla. Kislingin laaja metakrylaattiliimavalikoima täydentää erinomaisesti Sikan suosittua Adekit-rakenneliimasarjan valikoimaamme.

Kislingin tuotevalikoimasta löytyvät lisäksi epoksi- ja syanoakrylaattiliimat, elektroniikan pottaushartsit sekä kierrelukitteet.

Hajuttomat ja väriä vaihtavat metakrylaatit

Aivan erityistä Kislingin metakrylaattiliimoissa verrattuna perinteisiin metakrylaatteihin on hajuttomuus. Kislingin uuden sukupolven MA-liimat ovat käyttäjäystävällisempi, MMA-liimoihin verrattuna lähes hajuton vaihtoehto.

Liiman kovettumisen indikoiva väri tarjoaa merkittävää hyötyä käytännön liimaustyöhön tuotannossa. Värin muuttuessa nähdään missä vaiheessa liima on kovettunut riittävästi ja pystytään myös varmistamaan että liimaus on ylipäätään onnistunut.

Metakrylaattiliimat soveltuvat varsin laajaan käyttöön, esimerkiksi komposiittiteollisuuteen, ajoneuvoteollisuuteen, vene- ja laivateollisuuteen, kokoonpanoon, ja mallinvalmistuksessa mallilevyjen liimaukseen.

Poimintoja Kislingin metakrylaattiliimoista

Ergo 1665

 • Käyttö komposiiteille, muoveille ja metalleille.
 • Valumaton
 • Nopea kovettuminen – 3-6min työaika ja 50% loppulujuudesta 15-18min
 • Värin vaihtuminen indikoi kovettumisen.
 • Murtovenymä 100%

Ergo 1680

 • Rakenneliimaukseen metalleille ja yleisimmille muoveille
 • Valumaton
 • Lähes hajuton
 • Pidempi työskentelyaika laajempaan liimaukseen – työskentelyaika 8-12min
 • Värin vaihtuminen indikoi kovettumisen.
 • EN45445-2 sertifioitu

Lataa Kisling liimaesite (pdf)

Kisling liimat komposiittiteollisuudelle (pdf)


Kisling tarjoaa sveitsiläistä laatua

Kisling on perustettu Sveitsissä 1862 ja on nykyisin osa Würth-konsernia. Toimintaa on ympäri maailman ja nyt myös Jacomp on liittynyt Kislingin voimakkaasti kasvavaan jälleenmyyjien joukkoon. Kislingin toiminta on erittäin asiakaslähtöistä ja kattava tuotetuki on aina tarjolla. Tarpeisiin reagoidaan nopeasti, joten uusia ratkaisuja voidaan kehittää markkinoille nopeallakin aikataululla asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Liimat valmistetaan Sveitsissä erittäin tarkan laadunvalvonnan alla. Käyttöturvallisuuden parantaminen on Kislingille hyvin tärkeä osa-alue ja heidän tavoitteenaan onkin kehittää liimoista turvallisempia versioita, joissa ei ole käyttäjälle haitallisia aineita. Kisling painottaa kestävää kehitystä ja pyrkii hiilijalanjäljen pienentämiseen omassa toiminnassaan monin konkreettisin toimenpitein.

Ota yhteyttä!

Kislingin metakrylaattiliimoja löytyy heti varastosta. Ota yhteyttä niin valitaan yhdessä tarpeisiinne parhaiten sopiva liima tai kysy lisää muista Kislingin tuotteista!

Roni Jokipii myyntipäällikkö

Myyntipäällikkö

Roni Jokipii

Alipainepumput, malli- ja työkalulevyt, rakenneliimat, elektroniikkahartsit, hunajakennot ja paneelit, venemaalit