komposiittivalmistus epoksihartsi
Tuoteuutuus

Suosittu bioepoksi RSF816 on nyt CR75

RSF816 epoksihartsi on yksi pitkäaikaisimmista ja suosituimmista tuotteistamme, ja se kulkee nykyään uudella nimellä SikaBiresin CR75.

Sika Advanced Resinsin valmistama SikaBiresin CR75 on täysin kirkas, biopohjainen epoksihartsi, jolla on erinomainen UV-kesto.

Sika - Building Trust logo

Alun perin surffilautojen laminointiin ja pinnoitukseen kehitetty hartsi on erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta tullut yhdeksi luotetuimmista epokseista moneen käyttöön.

CR75 epoksi soveltuu käsinlaminointiin, alipainelaminointiin, liimaukseen ja pinnoitukseen. Se on erinomainen tuote esimerkiksi kosmeettisten hiilikuituosien valmistuksessa sekä puun liimauksessa. CR75 hartsi ei vaadi jälkikovetusta, vaan kovettuu hyvin myös huoneenlämmössä.

SikaBiresin CR75 on bioepoksi, eli osa perinteisistä epoksiraaka-aineista on korvattu uusiutuvilla biomateriaaleilla. Kovettuneen hartsin biopitoisuus on noin 20%. Oikeilla raaka-ainevalinnoilla saadaan pienennettyä lopputuotteen hiilijalanjälkeä merkittävästi.  

CR75 epoksille on saatavilla kaksi kovetinta: vakiovalikoimamme SikaBiresin CH75-1 kovettaja 28 minuutin purkkiajalla ja tilauksesta SikaBiresin CH80-3 kovettaja 82 minuutin purkkiajalla. CH80-3 kovetin alentaa samalla viskositeettia mahdollistaen hartsin käytön infuusiossa.

SikaBiresin CR75 tekniset tiedot (pdf)

SikaBiresin CR75 flyer (pdf)

Kysy lisätietoja!

Jukka Alkkiomäki
jukka@jacomp.fi
040 1721783