Tuoteuutuus

Irrotusaineet joka tarpeeseen

Me Jacompilla tarjoamme kattavan valikoiman irrotusaineita muotin ja kappaleen valmistukseen. Sikan vastikään uudistuneesta tarjoomasta löytyvät irrotusaineet polyuretaaneille, epokseille ja silikoneille. Toimitamme myös laadukkaat Marbocote-irrotusaineet vaativaan komposiittikäyttöön, ja lisäksi tarjoamme italialaisen Marbon pitkälle erikoistuneet irrotusaineet mm. komposiitti-, kumi- ja muoviteollisuuden käyttöön.

Sikan uusi RA-irrotusainesarja

Sika on uudistanut irrotusainesarjansa loppuvuodesta. Uuteen SikaBiresin RA (Release Agent) -tuotesarjaan on valittu Sikan valikoimista neljä teknisesti edistyksellisintä irrotusainetta, jotka kattavat kaikki mallin ja kappalevalmistuksen tarpeet.

SikaBiresin RA870 (aiemmin Sika liquid spray 870) – liuotinpohjainen irrotusvaha kätevässä spray-pullossa. Yleiskäyttöön, soveltuu erinomaisesti polyuretaanihartseille ja silikoneille, myös epokseille (ei laminointiepokseille). Ei ole kiillotettavissa.

SikaBiresin RA841 (korvaa aiemman Liquid wax 815 -irrotusaineen) – nestemäinen liuotinpohjainen irrotusvaha erittäin alhaisella viskositeetilla. Parempi irrotuskyky kuin korvaamallaan Liquid wax 815 -irrotusaineella. Kiillotettavissa. Soveltuu epokseille, polyuretaanihartseille ja silikoneille.

SikaBiresin RA851 (aiemmin Demoulant 851) – nestemäinen irrotusvaha voimakkaalla irrotuskyvyllä, ei kiillotettavissa. Suositellaan erityisesti RIM- ja elastomeerivaluihin. Soveltuu polyuretaaneille ja epokseille (ei kuitenkaan laminointiepokseille).

SikaBiresin RA827 – kiinteä pastamainen irrotusvaha. Soveltuu polyuretaaneille ja epokseille, myös gelcoat ja laminointihartsit. Kiillotettavissa.

Sika - Building Trust logo

Pidämme varastossa useita irrotusaineita nopeaan toimitukseen. Jos sinulla on vaativampi käyttökohde niin otathan yhteyttä ja etsitään sopiva tuote käyttöösi.

Kysy lisää irrotusaineista:

Jukka Alkkiomäki Toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja, materiaalimyynti

Jukka Alkkiomäki

Komposiittimateriaalit, prototyyppihartsit, muottisilikonit, elastomeerit, mallipastat, valuhartsit