Jacomp Oy

Jacomp Oy maahantuo ja myy valikoituja materiaaleja pääasiassa teollisuuden käyttöön. Yritys on perustettu vuonna 2007 ja myyntitoimistomme sijaitsee nykyään Tampereella.

Monipuolinen ja laadukas tuotevalikoima

Laajasta valikoimastamme löytyvät hartsit, silikonit, kuidut ja muut materiaalit muottien ja mallien rakentamiseen, komposiittivalmistukseen, prototyyppien valmistukseen, taidekäyttöön ja lukuisiin muihin sovelluksiin. Toiminta-aluettamme on koko Suomi sekä Baltia. Verkkokauppamme kautta on saatavilla osa tuotteistamme: www.materialshop.fi

Valikoidut päämiehet

Tuotteemme tulevat huolellisesti valituilta valmistajilta pääasiassa eri puolilta Eurooppaa. Olemme päämiestemme virallisia maahantuojia Suomessa ja teemme heidän kanssaan tiivistä yhteistyötä. Tämän johdosta kauttamme järjestyvät tuotteiden lisäksi myös tekninen tuki ja käyttöopastus.

Asiantuntevaa palvelua

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme myös parasta palvelua. Meillä on omakohtaista pitkän linjan käytännön kokemusta materiaaliemme käytöstä, joten pystymme tarjoamaan asiantuntevaa tukea materiaalivalintoihin. Toimintatapamme lähtee asiakkaan tilanteen ymmärtämisestä ja tavoitteemme on löytää kuhunkin tarpeeseen sopivin vaihtoehto, mahdollisimman nopeasti.

Nopeat toimitukset ja joustava varasto

Porissa sijaitsevasta varastostamme on erinomaiset kulkuyhteydet kaikkialle Suomessa, mikä takaa nopeat toimitukset, nopeimmillaan seuraavaksi aamuksi. Tarvittaessa sovimme joustavan puskurivaraston pitämisestä asiakkaan tarpeiden mukaan. Myyntitoimistomme sijaitsee Tampereella.

 

Jacomp Oy on Muoviteollisuus ry:n Lujitemuovijaoston jäsen.
www.muoviteollisuus.fi