MUUT TUOTTEET

Double Coat venemaalit ja tuotteet veneen korjaukseen

Korkealuokkaiset Double Coat -venemaalit sekä muut pinnoitteet ja materiaalit veneen korjaukseen hollantilaiselta De IJssel Coatingsilta. Venemaalien oma sivusto: www.doublecoat.fi

Tuote Kuvaus
Double Coat venemaali Korkealuokkainen kaksikomponenttinen polyuretaanimaali vesilinjan yläpuolelle. Erinomainen levittyvyys telalla maalatessa. Korkea naarmunkestävyys ja kiillon pysyvyys. Saatavilla 27 perussävyä ja kattava valikoima erikseen sävytettäviä värejä nopealla toimituksella.

Tekniset tiedot

Double Coat Dubbel UV Kirkas kaksikomponenttinen polyuretaanilakka UV-suojalla. Erittäin hyvä naarmunkesto ja pitkäaikainen kiilto.

Tekniset tiedot

Double Coat Karaat Puun sävyinen kaksikomponenttinen polyuretaanilakka UV-suojalla. Kehitetty erityisesti haalistuneen ja kuluneen puun sävyn palauttamiseen ja kirkastamiseen sekä uuden puun sävyn korostamiseen. Erittäin hyvä naarmunkesto ja pitkäaikainen kiilto.

Tekniset tiedot

Double Coat Cabin Varnish Sisätiloihin tarkoitettu vesipohjainen polyuretaanilakka kauniilla silkinhimmeällä kiillolla. Kirkas 2-komponenttinen lakka. Erinomainen naarmunkestävyys, ei kellastu.

Tekniset tiedot

Double Coat Antislip-pulveri Antislip-jauhe voidaan lisätä suoraan Double Coat maaliin, Double Coat Dubbel UV -lakkaan ja Double Coat Karaat -lakkaan jos tarvitaan karheaa pintaan liukastumisenestoon.

Tekniset tiedot

IJmopox HB Coating Korkealaatuinen kaksikomponenttinen epoksimaali vesilinjan alle ja primerina sekä osmoosivaurioiden korjaamiseen ja ehkäisyyn. Soveltuu mm. lasikuidulle, teräkselle ja alumiinille.

Tekniset tiedot

IJmopox ZF Primer Kaksikomponenttinen epoksiprimeri, jota käytetään lasikuituveneissä pinnan tasoitukseen ennen maalausta sekä primeriksi ja korroosion estoon terästä ja alumiinia maalatessa.

Tekniset tiedot

Variopox Rolcoating Monikäyttöinen kaksikomponenttinen epoksimaali. Käytetään pinnoitteena eri kohteisiin kuten lattioihin, tankkeihin ja konehuoneessa. Ei sisällä liuottimia.

Tekniset tiedot

Tuote Kuvaus
Variopox injektiohartsi Korkealuokkainen kaksikomponenttinen epoksihartsi erittäin alhaisella viskositeetilla. Erityisesti puuveneen käsittelyyn ennen varsinaista pinnoitusta. Suositellaan ensimmäisenä kerroksena huokoisille pinnoille, myös vesilinjan alle. Ei sisällä liuottimia.

Tekniset tiedot

Variopox epoksihartsi Korkealuokkainen kaksikomponenttinen epoksihartsi. Käytetään liimaukseen, suojaukseen ja laminointiin. Ei sisällä liuottimia.

Tekniset tiedot

Variopox yleisepoksi Yleiskäyttöinen kaksikomponenttinen epoksihartsi. Käytetään yleishartsina liimaukseen, suojaukseen ja laminointiin. Ei sisällä liuottimia.

Tekniset tiedot

Variobond epoksiliima Valumaton kaksikomponenttinen epoksimassa. Eri materiaalien kestävään liimaukseen. Ei sisällä liuottimia.

Tekniset tiedot

Variobond Flex joustoepoksi Kaksikomponenttinen paksunnettu, epoksiliimamassa, joka pysyy joustavana kovetuttuaan. Kehitetty erityisesti veneiden korjaukseen, soveltuu liimaukseen ja esim. liitosten vahvistamiseen.

Tekniset tiedot

Variopox epoksikitti Kaksikomponenttinen epoksikitti. Pieniin korjauksiin, myös vesilinjan alapuolelle. Ei sisällä liuottimia.

Tekniset tiedot

Variopox viimeistelykitti Kaksikomponenttinen epoksikitti. Suositellaan viimeistelykitiksi ja pieniin korjauksiin vesilinjan alapuolelle. Ei sisällä liuottimia.

Tekniset tiedot

Variopox LG epoksitäyte Kaksikomponenttinen kevyt epoksikitti suuriin täyttöihin. Ei sisällä liuottimia.

Tekniset tiedot

Poltix lasikuidun korjaussetti Korjauskitti, joka sisältää polyesterihartsin ja kovettajan, lasikuitumattoa, sekoitusastian ja lastan. Erinomainen lasikuituveneiden, säiliöiden, asuntovaunujen, spoilerien ja muiden vastaavien osien pieniin korjauksiin.

Tekniset tiedot

Poltix polyesterihartsi Yleiskäyttöinen polyesterihartsi. Lasikuitumattoon yhdistettynä soveltuu lasikuitutuotteiden, kuten veneiden, säiliöiden, spoilereiden jne. korjaukseen.

Tekniset tiedot

Poltix lasikuitukitti Lasikuidulla täytetty polyesterikitti. Erinomainen isojen reikien korjaukseen lasikuituveneissä, säiliöissä, asuntoautoissa, spoilereissa jne.

Tekniset tiedot

Poltix yleiskitti Monikäyttöinen polyesterikitti yleiskäyttöön. Erinomainen lasikuituveneiden, säiliöiden, asuntoautojen, spoilereiden ym. korjaukseen.

Tekniset tiedot

IJmofix viimeistelykitti Polyesteripohjainen hieno kitti viimeistelyyn. IJmofix soveltuu erityisesti tilanteisiin joissa pinnoitus tapahtuu Double Coatin vaaleilla sävyillä.

Tekniset tiedot

Double coat venemaalit ja korjaustuotteet esite (pdf)

Kysy lisätietoja:

Roni Jokipii
roni@jacomp.fi
050-4682555

Irrotusaineet

Irrotusaineet ja muotinkäsittelyaineet Marbocotelta ja Sikalta monipuoliseen käyttöön
Tuote Kuvaus
Marbocote 227CEE Monikäyttöinen liukas irrotusaine kaikille hartsityypeille (paitsi isosyanaatit ja silikonit). Helppokäyttöinen tuote, joka antaa todella pitkäaikaisen irrotuskyvyn. Ei gelcoat-pintaisten kappaleiden valmistukseen

Tekniset tiedot

Marbocote 220 Erityisesti polyesteri- ja vinyyliesterikappaleiden valmistuksessa käytetty irrotusaine, joka toimii myös epokseilla. Äärimmäisen kiiltävä lopputulos. Paljon irrotuksia. Voidaan käyttää myös gelcoat-pintaisten kappaleiden valmistuksessa

Tekniset tiedot

Marbocote Fastcote, Fastcote LP Helpoin ja nopein mahdollinen irrotusainekäsittely lasikuitutuotteiden valmistuksessa. Levitys ruiskulla tai käsin, lopputulos kiiltävä ja tarjoaa useita irrotuksia. Irrotusvoimakkuuden asteikolla 1-5 (liukkain=5) Fastcote on luokkaa 5 ja Fastcote LP 2-3.

Tekniset tiedot

Marbocote 625X Perinteisen vahan ja puolipysyvän irrotusaineen yhdistelmä. Jättää levitettäessä kuivuessaan vahamaisen kalvon, joka toimii hyvin levityksen indikaattorina. Kiillotetaan vahan kuivuttua.

Tekniset tiedot

Marbocote HP7 Erityisesti Marbocoten muottipinnoitteen kanssa käytettäväksi tarkoitettu erityisen hyvin epokseja irrottava irrotusaine. Useita irrotuksia yhdellä käsittelyllä.

Tekniset tiedot

Sika Liquid Wax 815 Monikäyttöinen nestemäinen irrotusaine mallin- ja muotinvalmistukseen. Epoksi- ja polyuretaanigelcoateille, valuhartseille. Sekä käsin- että spraylevitykseen.

Sika Liquid Wax 815

Sika Release agent 851 Nestemäinen irrotusaine erityisesti polyuretaanielastomeerien irrotukseen 100 asteen lämpötilankestolla.

Tekniset tiedot

Sika Liquid spray 870 Yleiskäyttöinen spray-irrotusaine mallin- ja muotinvalmistukseen valmiissa 400ml spraypullossa. Epoksi- ja polyuretaanivaluhartseille. Ei sisällä silikonia.

Tekniset tiedot

Marbocote Mould Cleaner Muotinpuhdistusaine. Tehokas ja helppokäyttöinen.

Tekniset tiedot

Marbocote Mould Sealer Huokoslakka uusien, huokoisten tai kuluneiden muottien käsittelyyn ennen irroitusaineen levitystä. Sulkee muotissa oleva mikrohuokoset.

Tekniset tiedot

 

Kysy lisätietoja:

Jukka Alkkiomäki
jukka@jacomp.fi
040-1721783

A1 Akryylihartsi

A1 akryylihartsi on 2-komponenttinen komposiittimateriaali monipuoliseen muotoiluun. Akryylihartsista on mahdollista valmistaa esimerkiksi sisustus- ja julkisivuelementtejä, koriste-elementtejä, taideteoksia, patsaita, paneeleja, tukimuotteja jne. Kovettuneena akryylihartsi on kova, kestävä ja joustamaton materiaali, hieman kipsin tyyppinen pinnaltaan, mutta kuitenkin huomattavasti kipsiä lujempaa.

Saatavilla nyt myös IMO-hyväksytty versio, joka soveltuu esim. laivanrakennuksessa katto- ja koristerakenteisiin. A1 IMO-versiolla voidaan korvata kipsisiä ja lasikuituisia osia monissa kohteissa.

Lisäaineilla akryylihartsiin saadaan paljon erilaisia ominaisuuksia kuten lujuutta ja erilaisia pintoja. Akryylihartsia voidaan muun muassa valaa muottiin, laminoida lasikuidun kanssa tai levittää esimerkiksi ruiskulla tai siveltimellä. A1 akryylihartsi on turvallinen ja helppokäyttöinen materiaali. Se on vesipohjainen ja myrkytön sekä paloturvallinen. A1 akryylihartsi on kulkenut aiemmin nimellä Acrylic One.

A1 esite (pdf)

A1 julkisivuissa ja paneeleissa (pdf)

A1 rakenteiden tekninen suunnitteluopas (pdf)

A1 IMO-hyväksytty versio TDS (pdf)

Ohjeita

Tuote Kuvaus Väri Kovuus (Shore) Pot life Kovettumisaika
A1 akryylihartsi LP01 Akryylihartsi. 2-komponenttinen tuote, joka koostuu mineraalijauheesta ja vesipohjaisesta akryylihartsista. Ympäristöystävällinen, myrkytön, UV-kestävä, B S1 d0 paloluokiteltu, helppokäyttöinen tuote moniin sovelluksiin. 
Käyttöohje
Tekniset tiedot
Video hartsin sekoittamisesta
Kermanvalkoinen 85D 20-25 min 1h
A1 Extra White akryylihartsi LP07 Vastaava kuin yllä, mutta kirkkaan valkoinen. Valkoinen 85D 20-25 min 1h
Tuote Kuvaus Sekoitussuhde lisäaine:hartsi
Retarder Hidastin, jolla saadaan pidempi käsittelyaika. Lisätään akryylihartsiin. max 5:100
Accelerator Kiihdytin, jolla voidaan nopeuttaa käsittelyaikaa. Lisätään akryylihartsiin. Korjaa myös pigmenttien ja täyteaineiden aiheuttamaa hidastumista.
Video kiihdyttimen käytöstä
max 2:100
Thix A Tiksotrooppinen lisäaine, jolla paksunnetaan akryylihartsia geelimäiseksi. Sopii gelcoat-pinnaksi tai pystysuorien osien valmistamiseen.
Video Thix A:n, Thix B:n ja ATP Powderin käytöstä
max 6% kokonaispainosta
Thix B Tiksotrooppinen lisäaine, jolla paksunnetaan akryylihartsia pastamaiseksi. Sopii gelcoatiksi tai rakenteiden täyttämiseen. Heikentynyt vedenkesto.
Video Thix A:n, Thix B:n ja ATP Powderin käytöstä
max 6% kokonaispainosta
Diluent Ohentaja, jolla alennetaan akryylihartsin viskositeettia. Monimutkaisten rakenteiden valamiseen tai useamman täyteaineen käytön mahdollistamiseksi. max 5% kokonaispainosta
Sealer Satin Pintakäsittelyaine pinnan suojaamiseen kosteudelta ja sään vaihteluilta. 1-komponenttiaine, johon lisätään vettä. Mahdollistaa noin 30 vuoden kestävyyden.
Tekniset tiedot
Video Sealerin käytöstä
Lisää 20% vettä sealeriin
Sealer Matt Sama kuin ed., mattapinta Lisää 20% vettä sealeriin
ATP Powder Sakeuttaa hartsin kittimäiseksi. Pinnan silottamiseen ja viimeistelyyn.
Video Thix A:n, Thix B:n ja ATP Powderin käytöstä
 
Väripigmentit Värivaihtoehdot: okra, terrakotta, raaka umbra, valkoinen, musta, punainen, sininen, keltainen
Video värien käytöstä
 
Metallijauheet Pronssi, kupari, rauta  
Lasikuitu A1 akryylihartsin kanssa käytettäväksi sopiva erittäin taipuisa triaxial lasikuitumatto. Jokainen kerros lisää n. 1 mm paksuutta. Esimerkkivideo lasikuidun käytöstä  
Sekoittajat A1 hartsille suositellaan erikoissekoitinta hyvän lopputuloksen saamiseksi. Porakoneeseen kiinnitettävä.  
Ruiskukoneet A1 hartsin ruiskuttamiseen. Video ruiskukoneen käytöstä  

Kysy lisätietoja:

Jukka Alkkiomäki
jukka@jacomp.fi
040-1721783

Epoksit viemäreiden sukitukseen – Sika Advanced Resins

Tuote Kuvaus Pot life Kovettuminen
EPO 9052 Nopeasti huoneenlämmössä kovettuva epoksi

Tekniset tiedot

20 min 2-4h Huoneenlämpö
EPO 9051 Soveltuu erityisen hyvin pystyviemäreihin. M3-paloluokitus.

Tekniset tiedot

25-35 min 6-8h Huoneenlämpö tai 1h Höyry/Vesi
EPO 9204 Epoksi pidemmällä työskentelyajalla, kovettaminen kuumalla höyryllä tai vedellä.

Tekniset tiedot

90 min 1h30 Höyry/Vesi

Kysy lisätietoja:

Ari Arjala
ari@jacomp.fi
0500 303 691

Väripastat

Laadukkaat väripastat polyuretaanihartsien ja epoksihartsien värjäykseen useilta eri valmistajilta.

Tuote Kuvaus
SikaAxson Colorkit 6x0,025kg Kuuden värin lajitelma erittäin voimakkaita ja laadukkaita väripigmenttejä nestemäisessä muodossa. Punainen, keltainen, vihreä, sininen, musta ja valkoinen
SikaAxson CP Erittäin tehokkaat ja laadukkaat nestemäiset väripigmentit. 6 perussävyä. Pakkaukset 0,5kg.

Tekniset tiedot

IJmocolor De Ijssel Coatingsin laadukas kokonaisvaltainen värijärjestelmä polyuretaaneille. Saatavilla lähes rajaton värimäärä. Pakkauskoot alkaen 1kg.

Tekniset tiedot

Marbo ECO Marbon erittäin laadukas ja kustannustehokas värijärjestelmä polyuretaaneille laajalla värivalikoimalla. Pakkauskoot alkaen 2x23kg.
Tuote Kuvaus
De Ijssel Coatings värijärjestelmä Laadukkaat epoksivärit hartsien, lattiapinnoitteiden ja muiden epoksituotteiden värjäämiseen. Laaja väripaletti, pakkauskoot alkaen 1kg.

Kysy lisätietoja:

Jukka Alkkiomäki
jukka@jacomp.fi
040-1721783

Täyteaineet

Tuote Kuvaus Partikkelikoko mm Tiheys g/cm3 Pakkauskoko
Alumiinipulveri Alumiinipulveri epoksi- ja polyuretaanihartsien täyttämiseen. 0-0,07 2,7 1 / 5 / 25 kg
Alumiinirouhe 0,6-1,2mm Alumiinirouhe epoksi- ja polyuretaanihartsien täyttämiseen. 0,6-1,2 2,7 25kg
KR-täyte Kalsiumkarbonaatti-granulaatit hartsien täyttöön. 1-1,5 2,7 25kg
LF-täyte Mikrosilikaattipulveri keveisiin täyttöihin. Fillite. 0,01-0,25 0,7 20kg
TE-täyte Alumiinihydroksidi täyteainehartsitäyttöihin. Apyral. 0-0,032 2,4 1 / 25 l
PVC-granulaatti Kova PVC-täyte taustatäyttöihin ja valuihin hartsien täytteeksi. 0-6 1,4 30kg
RZ 331 Lasikuitupätkä hartsin lujittamiseen, skincoat-massan tekoon yms. Pituus 6 mm 2,5 1 / 20 kg
RZ 55 Ns. Piituhka hartsin paksuntamiseen, kitin tekoon. 1 / 20 / 200 l
RZ1476 Lasimikropallo hartsien täyttämiseen. Muodostaa hartsin kanssa vaahtomaisen rakenteen. 0,1 0,25 1l / 2,5l/ 7kg
Tekniset tiedot 1

Tekniset tiedot 2

 

Kysy lisätietoja:

Jukka Alkkiomäki
jukka@jacomp.fi
040-1721783

Kalibroidut vahalevyt

Kalibroidut vahalevyt on tarkoitettu välyksien rakentamiseen esimerkiksi muotinvalmistuksessa. Vahalevyssä on toisella puolella liimapinta ja se on helposti muotoihin taipuvaa.

Levykoko 305x610mm

Tekniset tiedot

Levyn paksuus (mm) Levyjä / pakkaus
0,5 12
1 12
1,5 8
2 8
2,5 6
3 4
5 3

Kysy lisätietoja:

Jukka Alkkiomäki
jukka@jacomp.fi
040-1721783