MUUT TUOTTEET

Irrotusaineet

Irrotusaineet ja muotinkäsittelyaineet Marbocotelta ja SikaAxsonilta monipuoliseen käyttöön
Tuote Kuvaus
Marbocote 227CEE Monikäyttöinen liukas irrotusaine kaikille hartsityypeille (paitsi isosyanaatit ja silikonit). Helppokäyttöinen tuote, joka antaa todella pitkäaikaisen irrotuskyvyn. Ei gelcoat-pintaisten kappaleiden valmistukseen

Tekniset tiedot

Marbocote 220 Erityisesti polyesteri- ja vinyyliesterikappaleiden valmistuksessa käytetty irrotusaine, joka toimii myös epokseilla. Äärimmäisen kiiltävä lopputulos. Paljon irrotuksia. Voidaan käyttää myös gelcoat-pintaisten kappaleiden valmistuksessa

Tekniset tiedot

Marbocote Fastcote, Fastcote LP Helpoin ja nopein mahdollinen irrotusainekäsittely lasikuitutuotteiden valmistuksessa. Levitys ruiskulla tai käsin, lopputulos kiiltävä ja tarjoaa useita irrotuksia. Irrotusvoimakkuuden asteikolla 1-5 (liukkain=5) Fastcote on luokkaa 5 ja Fastcote LP 2-3.

Tekniset tiedot

Marbocote 625X Perinteisen vahan ja puolipysyvän irrotusaineen yhdistelmä. Jättää levitettäessä kuivuessaan vahamaisen kalvon, joka toimii hyvin levityksen indikaattorina. Kiillotetaan vahan kuivuttua.

Tekniset tiedot

Marbocote HP7 Erityisesti Marbocoten muottipinnoitteen kanssa käytettäväksi tarkoitettu erityisen hyvin epokseja irrottava irrotusaine. Useita irrotuksia yhdellä käsittelyllä.

Tekniset tiedot

SikaAxson Release agent 851 Nestemäinen irrotusaine erityisesti polyuretaanielastomeerien irrotukseen 100 asteen lämpötilankestolla.

Tekniset tiedot / Sika Liquid Wax 815

Sika Liquid spray 870 Yleiskäyttöinen spray-irrotusaine mallin- ja muotinvalmistukseen valmiissa 400ml spraypullossa. Epoksi- ja polyuretaanivaluhartseille. Ei sisällä silikonia.

Tekniset tiedot

Marbocote Mould Cleaner Muotinpuhdistusaine. Tehokas ja helppokäyttöinen.

Tekniset tiedot

Marbocote Mould Sealer Huokoslakka uusien, huokoisten tai kuluneiden muottien käsittelyyn ennen irroitusaineen levitystä. Sulkee muotissa oleva mikrohuokoset.

Tekniset tiedot

 

Kysy lisätietoja:

Jukka Alkkiomäki
jukka@jacomp.fi
040-1721783

Täyteaineet

Tuote Kuvaus Partikkelikoko mm Tiheys g/cm3 Pakkauskoko
Alumiinipulveri Alumiinipulveri epoksi- ja polyuretaanihartsien täyttämiseen. 0-0,07 2,7 1 / 5 / 25 kg
Alumiinirouhe 0,6-1,2mm Alumiinirouhe epoksi- ja polyuretaanihartsien täyttämiseen. 0,6-1,2 2,7 25kg
KR-täyte Kalsiumkarbonaatti-granulaatit hartsien täyttöön. 1-1,5 2,7 25kg
LF-täyte Mikrosilikaattipulveri keveisiin täyttöihin. Fillite. 0,01-0,25 0,7 20kg
TE-täyte EAlumiinihydroksidi täyteainehartsitäyttöihin. Apyral. 0-0,032 2,4 1 / 25 l
PVC-kranulaatti Kova PVC-täyte taustatäyttöihin ja valuihin hartsien täytteeksi. 0-6 1,4 30kg
RZ 331 Lasikuitupätkä hartsin lujittamiseen, skincoat-massan tekoon yms. Pituus 6 mm 2,5 1 / 20 kg
RZ 55 Ns. Piituhka hartsin paksuntamiseen, kitin tekoon. 1 / 20 / 200 l
RZ1476 Lasimikropallo hartsien täyttämiseen. Muodostaa hartsin kanssa vaahtomaisen rakenteen. 0,1 0,25 7kg
Tekniset tiedot 1

Tekniset tiedot 2

 

Kysy lisätietoja:

Jukka Alkkiomäki
jukka@jacomp.fi
040-1721783

A1 akryylihartsi on 2-komponenttinen komposiittimateriaali monipuoliseen muotoiluun. Akryylihartsista on mahdollista valmistaa esimerkiksi sisustus- ja julkisivuelementtejä, koriste-elementtejä, taideteoksia, patsaita, paneeleja, tukimuotteja jne. Kovettuneena akryylihartsi on kova, kestävä ja joustamaton materiaali, hieman kipsin tyyppinen pinnaltaan, mutta kuitenkin huomattavasti kipsiä lujempaa. Lisäaineilla akryylihartsiin saadaan paljon erilaisia ominaisuuksia kuten lujuutta ja erilaisia pintoja. Akryylihartsia voidaan muun muassa valaa muottiin, laminoida lasikuidun kanssa tai levittää esimerkiksi ruiskulla tai siveltimellä. A1 akryylihartsi on turvallinen ja helppokäyttöinen materiaali. Se on vesipohjainen ja myrkytön sekä paloturvallinen. A1 akryylihartsi on kulkenut aiemmin nimellä Acrylic One.

 

Tuote Kuvaus Väri Kovuus (Shore) Pot life Kovettumisaika Pakkauskoot
A1 LP01 hartsi Akryylihartsi. 2-komponenttinen tuote, joka koostuu mineraalijauheesta ja vesipohjaisesta akryylihartsista. Ympäristöystävällinen, myrkytön, UV-kestävä, B S1 d0 paloluokiteltu, helppokäyttöinen tuote moniin sovelluksiin. Käyttö valamalla, laminoimalla, ruiskuttamalla tai levittämällä siveltimellä, lastalla tai telalla.
Käyttöohje
Tekniset tiedot
Video hartsin sekoittamisesta
Kermanvalkoinen 85D 20-25 min 1h 7,5 kg
15 kg
75 kg
A1 Extra White hartsi Vastaava kuin yllä, mutta kirkkaan valkoinen. Valkoinen 85D 20-25 min 1h 7,5 kg
15 kg
75 kg
Tuote Kuvaus Sekoitussuhde lisäaine:hartsi Pakkauskoot
Retarder Hidaste, jolla saadaan pidempi käsittelyaika. Lisätään akryylihartsiin. max 5:100 0,25 kg
1 kg
5 kg
Accelerator Kiihdytin, jolla voidaan nopeuttaa käsittelyaikaa. Lisätään akryylihartsiin. Korjaa myös pigmenttien ja täyteaineiden aiheuttamaa hidastumista.
Video kiihdyttimen käytöstä
max 2:100 0,25 kg
1 kg
5 kg
Thix A Tiksotrooppinen lisäaine, jolla paksunnetaan akryylihartsia geelimäiseksi. Sopii gelcoat-pinnaksi tai pystysuorien osien valmistamiseen.
Video Thix A:n, Thix B:n ja ATP Powderin käytöstä
max 6% kokonaispainosta 0,25 kg
1 kg
5 kg
Thix B Tiksotrooppinen lisäaine, jolla paksunnetaan akryylihartsia pastamaiseksi. Sopii gelcoatiksi tai rakenteiden täyttämiseen. Heikentynyt vedenkesto.
Video Thix A:n, Thix B:n ja ATP Powderin käytöstä
0,25 kg
1 kg
5 kg
Diluent Ohentaja, jolla alennetaan akryylihartsin viskositeettia. Monimutkaisten rakenteiden valamiseen tai useamman täyteaineen käytön mahdollistamiseksi. max 5% kokonaispainosta 0,25 kg
1 kg
5 kg
Sealer Satin Pintakäsittelyaine pinnan suojaamiseen kosteudelta ja sään vaihteluilta. 1-komponenttiaine, johon lisätään vettä. Mahdollistaa noin 30 vuoden kestävyyden.
Tekniset tiedot
Video Sealerin käytöstä
0,25 kg
1 kg
5 kg
Sealer Matt Sama kuin ed., mattapinta 0,25 kg
1 kg
5 kg
ATP Powder Sakeuttaa hartsin kittimäiseksi. Pinnan silottamiseen ja viimeistelyyn.
Video Thix A:n, Thix B:n ja ATP Powderin käytöstä
1 kg
5 kg
25 kg
100 kg
Väripigmentit Värivaihtoehdot: okra, terrakotta, raaka umbra, valkoinen, musta, punainen, sininen, keltainen
Video värien käytöstä
0,25 kg
1 kg
Metallijauheet Pronssi, kupari, rauta 0,25 kg
1 kg
5 kg
Lasikuitu A1 akryylihartsin kanssa käytettäväksi sopiva erittäin taipuisa triaxial lasikuitumatto. Jokainen kerros lisää n. 1 mm paksuutta.
Esimerkkivideo lasikuidun käytöstä
Tekniset tiedot
 1 rll = 63,5m2
Sekoittajat A1 hartsille suositellaan erikoissekoitinta hyvän lopputuloksen saamiseksi. Porakoneeseen kiinnitettävä. 30 mm
65 mm
Ruiskukoneet A1 hartsin ruiskuttamiseen.
Video ruiskukoneen käytöstä
10 l
20 l
40 l

Jacompin valikoimissa on hollantilaisen De IJssel Coatingsin korkealuokkaiset Double Coat -venemaalit sekä muut pinnoitteet ja materiaalit veneen korjaukseen. Tarkempia tietoja löydät myös www.doublecoat.fi

Tuote Kuvaus
Double Coat venemaali Korkealuokkainen kaksikomponenttinen polyuretaanimaali kaikkiin sovelluksiin, joissa on korkeat vaatimukset naarmunkestävyydelle ja kiillon pysyvyydelle. Saatavilla 27 perussävyä ja kattava valikoima erikseen sävytettäviä värejä.

Tekniset tiedot

Double Coat Dubbel UV Korkealuokkainen, kirkas kaksikomponenttinen polyuretaanilakka sovelluksiin, joissa on korkeat vaatimukset naarmunkestävyydelle ja kiillon pysyvyydelle.

Tekniset tiedot

Double Coat Karaat Läpinäkyvä puun sävyihin pigmentöity kaksikomponenttinen pokyuretaanilakka sovelluksiin, joissa on korkeat vaatimukset naarmunkestävyydelle ja kiillon pysyvyydelle. Kehitetty erityisesti haalistuneen ja kuluneen puun sävyn palauttamiseen ja kirkastamiseen sekä uuden puun sävyn korostamiseen.

Tekniset tiedot

Double Coat rasvanpoistaja Rasvanpoistaja pintojen puhdistukseen ennen Double Coat pinnoitteiden levittämistä. Soveltuu myös öljyn, rasvan ja tervan poistamiseen vahingoittamatta gelcoat-pintaa.

Tekniset tiedot

Double Coat telaohennin Ohennin Double Coat tuotteiden ohentamiseen kun maali levitetään pensselillä tai rullalla. Double Coat telaohennin soveltuu myös maalauksessa käytettyjen työvälineiden puhdistukseen.
Double Coat Antislip pulveri Antislip-jauhe voidaan lisätä suoraan Double Coat maaliin, Double Coat Dubbel UV -lakkaan ja Double Coat Karaat -lakkaan jos tarvitaan liukastumisenestoa.

Tekniset tiedot

Double Coat maalausrulla Vaahtomuovirulla jota suositellaan Double Coat venemaalin, Double Coat Dubbel UV lakan, Double Coat Karaatin ja Double Coat Cabin Varnishiin levittämiseen.
Jachtlak PU korkeakiilto Perinteinen alkyydihartsipohjainen lakka. Yksikomponenttituote.

Tekniset tiedot

Jachtlak PU puolihimmeä Perinteinenalkyydihartsipohjainen lakka. Yksikomponenttituote sisätiloihin.

Tekniset tiedot

IJmopox HB Coating Korkealaatuinen epoksipinnoite. Teräs ja alumiini tulisi esikäsitellä ensin IJmopox ZF Primerilla. Esikäsittele puu Variopox injektiohartsilla. Soveltuu osmoosivaurioiden korjaamiseen ja ehkäisyyn lasikuituveneissä.

Tekniset tiedot

Variopox Rolcoating Monikäyttöinen kaksikomponenttinen epoksipinnoite. Käytetään pinnoitteena eri kohteisiin kuten lattioihin, tankkeihin ja konehuoneessa. Ei sisällä liuottimia.

Tekniset tiedot

Tuote Kuvaus
IJmopox ZF Primer Kaksikomponenttinen epoksiprimeri korroosion estoon teräkselle ja alumiinille. Hyvien täyttöominaisuuksiensa ansiosta IJmopox ZF Primeria käytetään myös mikrohuokosien käsittelyyn lasikuitupinnoilla.

Tekniset tiedot

Variopox injektiohartsi Korkealuokkainen kaksikomponenttinen primeri. Käytetään ensimmäisenä kerroksena huokoisilla pinnoilla, myös vesilinjan alla. Ei sisällä liuottimia.

Tekniset tiedot

Variopox epoksihartsi Korkealuokkainen kaksikomponenttinen epoksisysteemi. Käytetään liimaukseen, suojaukseen ja laminointiin. Ei sisällä liuottimia.

Tekniset tiedot

Variopox yleisepoksi Yleiskäyttöinen kaksikomponenttinen epoksisysteemi. Käytetään yleishartsina liimaukseen, suojaukseen ja laminointiin. Ei sisällä liuottimia.

Tekniset tiedot

Variobond Valumaton kaksikomponenttinen epoksihartsi. Eri materiaalien kestävään liimaukseen. Ei sisällä liuottimia.

Tekniset tiedot

Variopox viimeistelykitti Kaksikomponenttinen epoksikitti. Suositellaan viimeistelykitiksi ja pieniin korjauksiin vesilinjan alapuolelle. Ei sisällä liuottimia.

Tekniset tiedot

Variopox LG epoksitäyte Kaksikomponenttinen kevyt epoksikitti täyttöihin. Ei sisällä liuottimia.

Tekniset tiedot

Poltix lasikuidun korjaussetti Korjauskitti, joka sisältää polyesterihartsin ja kovettajan, lasikuitumattoa, sekoitusastian ja lastan. Erinomainen lasikuituveneiden, säiliöiden, asuntovaunujen, spoilerien ja muiden vastaavien osien korjaukseen.

Tekniset tiedot

Poltix polyesterihartsi Yleiskäyttöinen polyesterihartsi. Lasikuitumattoon yhdistettynä soveltuu lasikuitutuotteiden korjaukseen, kuten veneet, säiliöt, spoilerit jne.
Poltix lasikuitukitti Lasikuidulla täytetty polyesterikitti. Erinomainen isojen reikien korjaukseen lasikuituveneissä, säiliöissä, asuntoautoissa, spoilereissa jne.

Tekniset tiedot

VPoltix yleiskitti Monikäyttöinen polyesterikitti yleiskäyttöön. Erinomainen lasikuituveneiden, säiliöiden, asuntoautojen, spoilereiden ym. korjaukseen.

Tekniset tiedot

IJmofix viimeistelykitti Polyesteripohjainen hieno kitti viimeistelyyn. IJmofix soveltuu erityisesti tilanteisiin joissa pinnoitus tapahtuu Double Coatin vaaleilla sävyillä.

Tekniset tiedot

Muut tuotteet veneen korjaukseen ja pinnoitukseen

  • Polyesterigelcoatit
  • Polyesteritopcoatit
  • Polyesterihartsi
  • Epoksihartsit
  • Lasikuidut
  • Tarvikkeet
Tuote Kuvaus Pot life Kovettuminen
EPO 9052 Nopeasti huoneenlämmössä kovettuva epoksi

Tekniset tiedot

20 min 2-4h Huoneenlämpö
EPO 9051 Soveltuu erityisen hyvin pystyviemäreihin. M3-paloluokitus.

Tekniset tiedot

25-35 min 6-8h Huoneenlämpö tai 1h Höyry/Vesi
EPO 9204 Epoksi pidemmällä työskentelyajalla, kovettaminen kuumalla höyryllä tai vedellä.

Tekniset tiedot

90 min 1h30 Höyry/Vesi

Kalibroidut vahalevyt on tarkoitettu välyksien rakentamiseen esimerkiksi muotinvalmistuksessa. Vahalevyssä on toisella puolella liimapinta ja se on helposti muotoihin taipuvaa.

Levykoko 305x610mm

Tekniset tiedot

 

Levyn paksuus (mm) Levyjä / pakkaus
0,5 12
1 12
1,5 8
2 8
2,5 6
3 4
5 3
Tuote Kuvaus
SikaAxson Colorkit 6x0,025kg Kuuden värin lajitelma erittäin voimakkaita ja laadukkaita väripigmenttejä nestemäisessä muodossa. Punainen, keltainen, vihreä, sininen, musta ja valkoinen
SikaAxson CP Erittäin tehokkaat ja laadukkaat nestemäiset väripigmentit. 6 perussävyä. Pakkaukset 0,5kg.

Tekniset tiedot

IJmocolor De Ijssel Coatingsin laadukas kokonaisvaltainen värijärjestelmä polyuretaaneille. Saatavilla lähes rajaton värimäärä. Pakkauskoot alkaen 1kg.

Tekniset tiedot

Marbo ECO Erittäin laadukas ja kustannustehokas värijärjestelmä polyuretaaneille laajalla värivalikoimalla. Pakkauskoot alkaen 2x23kg.
Tuote Kuvaus
De Ijssel Coatings värijärjestelmä Laadukkaat epoksivärit hartsien, lattiapinnoitteiden ja muiden epoksituotteiden värjäämiseen. Laaja väripaletti, pakkauskoot 1kg alkaen.